Forside

torsdag 8. april 2010

Garderobe og innedør

Her planlegges det for fullt i kveld.
Vi håper å få kjøpt garderobeskap nå i helgen så det er satt opp før neste helg når vi får hjelp til å rydde/omorganisere boder her. Det er mye som henger sammen når Vildes hule skal bygges:)

På soverommet skal vi fylle opp med Ikeas Pax garderober. Jeg tror det må bli hjørneløsninger på hver side av sengen, i denne stilen:

I gangen skal vi også ha et garderobeskap til, det blir med speildører tenkte jeg. Pernille trenger (minst) et skap til og det samme gjør nok Henrik. Men vi begynner meg gang og vårt soverom.

Det skal opprinnelig være dør inn til stuen i leiligheten vår, men den er borte vekk. Vi ser nå at det er fordi gulvet er hevet så mye at det ikke er plass til dør. Dere aner ikke hvor mange fiffige løsninger de som bodde her før oss har laget! Skal vi sette inn dør må vi lage større døråpning og ha nye taklister osv. Det har vi ikke tid til å begynne med i våres. Og jeg som hadde sett for meg en fin, hvit dør med glass....


jaja vi får høre med Bestefar om han har noen lure løsninger på problemet ;)

Ups, nå er det altfor sent igjen! Jeg må komme meg i seng, i morgen er planen en tur innom jobben. Henrik er frisk igjen og skal i barnehagen, han gleder seg:)

2 kommentarer:

Grommis sa...

Så gøy med ny garderobe! Vi byttet jo i høst, og det var helt fantastisk:) Har også IKEA PAX, bare i den helt hvite varianten. Rare løsninger ja.. huff. Det er ulempen med å bo i gamle leiligheter. Håper bestefar finner en smart løsning til dere. Hvor stor er leiligheten deres?

Ashi sa...

Ja det blir virkelig stas med en skikkelig garderobe altså:) Leiligheten vår er på 96 kvm, 4-roms. Det verste er at de fiffige løsningene ikke er så gamle, bare mye dårlig ufaglært arbeid. Men vi trives så godt her så da får vi bare gjøre det beste ut av det:)