Forside

lørdag 8. mai 2010

Maling og middag

Nå er vi godt igang med maling av Vildes sovehule. Takket være hjelp til barnepass fikk vi gjort masse på et par-tre timer! Snille Anita passet Vilde og Henrik var hos sin kjære Mor. Pernille var hjemme hos oss, hun kjedet seg ca glugg ihjel tror jeg.


Dette er "rommet" til Vilde. Ca 4 kvm er hva hun får. Vi åpner halve veggen inn mot soverommet ved siden av og setter inn en skyvedør. Pernille bor der nå, men etterhvert blir det Henrik og Vilde som får bo sammen.


ALT må males. Men nå blir det fint altså:)

Siden vi hadde barnepass gikk det raskt å male og sparkle det som kunne gjøres på engang i dag. (den beste hjelpen man kan få med små barn i hus er barnepass:)) Det ble tid til å nyte litt sol på terrassen i ettermiddag også. Mor kom hjem med Henrik og vi grillet middagen.
Pernille har tatt bilde av oss:)

Håper dere har hatt en fin-fin lørdag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann! Ser at dere lager en sovealkove til minstemann. Er det et eget rom eller en del av et annet rom? Jeg tenker på brannsikkerhet og regler ift soverom. Det er viktig å ha i bakhodet. Regner med at dere har tenkt på dette, og det blir sikkert fint.

Ashi sa...

Dette blir en del av et større rom. Alt i orden i hht brannsikkerthet. Vi ville aldri plassere det kjæreste vi har i et rom som på noen måte kunne være farlig.