Forside

mandag 10. mai 2010

Mandag

Akkurat nå er jeg en smule bekymret for hvordan min jobbhverdag skal bli. Vilde har blitt lettere å legge om kvelden og sover generellt bedre om natten. I sin egen seng. Men, de siste to-tre dagene har hun våknet veldig ofte igjen. I går kveld gråt hun i søvne og sov veldig urolig. Jeg har tro på at det er tenner som plager henne. Hun har rar bæsj, snørr og litt små feber innimellom. I tillegg til at hun sikler som en liten foss. Dette er jo typsike tann-tegn er det ikke?

Oi, nå så jeg nettopp hvilket regnevær det var ute. Her var det ingen som tok på regntøy da de gikk ut. Jeg håper de rakk skole og barnehage før regnet startet!

Nå skal jeg kaste meg over klesvasken, en hver familie sitt evighetsprosjekt!

Når Vilde har sovet formiddagshvilen sin skal vi trille bort til Silje og Michelle på hyggelig lunsj. I ettermiddag blir det Lilleputtxate på hele familien. Lilleputt er et familietreff som kirken arrangerer. Der får vi middag og så er det sang, lek og lesestund for barna. Koselig tilbud!

GLAD MANDAG

1 kommentar:

Camulen sa...

Kan høres ut som det er tenner på vei ja. Synes selv hele denne vinteren og våren har vært preget av tenner og tullete netter. Tror virkelig ikke noen av de andre barna har vært plaget på samme måte med tenner slik som Linus. Men så har alle han tenner kommet på rekke og rad også da. Det er litt slitsomt å jobbe når man får så lite søvn. Jeg prøver å tenke at om en liten stund så er det over, og da husker vi nesten ikke hvor slitsomt denne perioden egentlig var. ;o)

Lykke til med jobbing da!