Forside

søndag 27. februar 2011

Min lykke er


Å få være mamma til disse tre!
  
Mitt elskede trekløver samlet i formiddag!
  

Vi liker å tulle
 Vilde og jeg lagde vafler som vi serverte til kvelds
Søskenkjærlighet

Jeg er så lykkelig over at vi nå bare skal se fremover! For andre gang har Henrik fått en stomi i form av en såkalt hasteoperasjon. Det var kanskje ikke like alvorlig denne gangen, men man blir likevel minnet på hvor skjørt livet er. Det er ingen som kan si hva som venter rundt neste sving. Jeg har vært så redd. Mest redd er man når man ikke vet hva det er, når han har vondt og ikke klarer sette ord på det som plager han. Men jeg var også skrekkslagen da jeg fulgte han inn på operasjonsstuen ,og de gav han sovemedisin. Løftet han over på operasjonsbordet og ba om at han måtte være i de beste hender! 4 timer i narkose er lenge. Veldig lenge. Han var plaget av det da han våknet, kastet seg rundt i sengen og var urolig. Flere ganger fikk han morfin mot smertene som kom takvis. Så snudde det og han ble redd for å bevege seg. I ett døgn lå han musestille i sengen. I dag snudde det igjen andre veien. Det går fort fremover med barn. Heldigvis. I formiddag stod han først et lite øyeblikk alene ved toalettet så ble det litt mer, han klatret opp i sengen og ned. Hentet seg mat og ordnet sin egen middag. Vi har fått til et team med tre leger, to kirurger og en gastrolege som skal følge opp Henrik videre. Nå er det slutt på å falle mellom to stoler! En mamma og pappa verken kan eller vil gi opp å kjempe for sine barns beste.

5 kommentarer:

Camulen sa...

Godt å høre at det har gått bra, og at Henrik er så mye bedre! God klem!

Mariann sa...

Så bra det går den riktige veien... og at dere føler dere i trygge hender. Håper dere snart får komme hjem med godgutten :)

Anonym sa...

Så bra at Henrik har det bra. Han ser jammen mye sprekere ut enn jeg gjorde etter min stomioperasjon ;)

Også bra at dere endelig har fått et eget team av leger som skal følge ham!

Tenker på dere alle sammen og håper at dere snart er samlet igjen hele gjengen :)

Anonym sa...

Så bra, Det er derfor vi er Mammaer, En Mamma skal aldri slutte å bry seg, uansett barnets alder. Det er det beste du har i ditt liv)))Kos dere alle sammen.klem astrid

Ellen sa...

Godt å høre at det har vært vellykket og at formen hans er stigende! Jeg kan ikke forestille meg hvordan dere har hatt det disse dagene, men jeg kan vel kanskje ane følelsen siden jeg tross alt er mor selv. Har hørt mange fortelle at det er noe av det værste å se barnet sitt få narkose. Men, nå er det over og det gikk bra!

Min mann tok seg en harrytur på fredag, så da kjøpte han velling til Håkon. Det har forøvrig ikke vært noen suksess enda, men jeg håper det snur. Håper ikke du syntes jeg var helt tullerusk som spurte deg =)

Klem fra Ellen