Forside

lørdag 19. mars 2011

Et sommersted?

I dag har vi vært over grensen til Sverige og tittet på en liten villa vogn/plastikhytte. Den lå idyllisk til i utkanten av en campingplass med sjø og lekeplasser rundt. Vi har bekjente på akkurat det stedet og har inntrykk av at det er veldig hyggelig der.
Jeg tror først og fremst barna vil stortrives med denne ferieformen. PA og jeg har mye å lære om campingliv, vi har ingen erfaring. Men det kan da ikke være så annerledes fra å bo i borettslag? :)

Det fine var at det er innlagt vann og ordentlig do i villavogner, ihvertfall på dette stedet. Vi slipper å forholde oss til felles dusjer og toaletter. Vi slipper å tømme doen!
Akkurat denne vognen lå for seg selv og hadde stor terrasse og gressplen rundt, ganske mye tomt synes jeg.

Vi har jo vurdert vanlig hytte også, men har kommet frem til at i denne fasen med små barn i familen blir det for mye jobb med vedlikehold. Jeg tror ikke vi er klare for det.

Nå skal vi tenke over helgen og ta en avgjørelse på mandag om vi vil legge inn bud. Hodet er fullt av masse tanker for og imot akkurat nå....

PS! Tips og erfaringer fra campingliv mottas med takk :)

3 kommentarer:

Kanette sa...

Jeg var campingvogn jente fra jeg var 7-15 og må innrømme at jeg fortsatt minnes de feriene med glede og en klar lykkefølelse.
Så fort skoleferien startet flyttet vi til campingen og ble der til uken før skolen startet igjen. I tillegg til at vi var der hver helg fra midten av mai og ut september.
Det var alltid masser av unger der å leke med, vi var ute fra vi sto opp til vi la oss og livet var så perfekt som det kunne bli på campingen.
Ene søsteren min var nesten 2 da foreldrene mine kjøpte vognen (vi hadde samme plassen år etter år, vognen sto der fast.) og minste søster var ikke mer enn 6 måneder da hun startet sin camping karriere.
Det er en genial ferieform med barn vil jeg si.
Vi hadde ikke innlagt vann eller toalett, men det var ikke noe problem.

To tommler opp for campingliv fra meg!
Tror nok søtnosene dine kommer til å elske det! Det gjorde i allefall jeg. :)
Det var stor sorg i stuen da foreldrene mine kjøpte hus og bestemte seg for å selge vognen.

Klem

P.S To av mine venninner fra campingårene er mer eller mindre født og oppvokst i campingvognen og har i dag, etter at de fikk barn, kjøpt vogn som står på samme sted som de vokste opp. :)

Frk Fischer sa...

Jaaaa camping liv er supert for barn!! Å viss man er heldig så er det veldig sosialt..!!!

Vi har altså kjøpt oss combicamp(telt på henger) og spenner denne på hengefeste og pakker bagger og setter kursen til sverige...Ingen bestemt reise rute men kun et mål for ferien at vi skal kose oss masse..Dette var så supert synes ungene..Grille og barn springer rundt!! Dette blir 3 sommern og jeg gleder meg!!!

Ashi sa...

Så bra å høre! Vi er veldig klare for dette nå så jeg håper det ordner seg:))
klem