Forside

onsdag 23. mars 2011

Polarn O. Pyret

Plutselig var det vår og veldig vått ute. Med ny årstid kommer også nye klær. Jeg liker godt klærne til Polarn O. Pyret så nå er litt nytt innkjøpt til våre to yngste. Blant annet dress til Vilde og fleece til Henrik. I utgangspunktet skulle jeg bare kjøpe regntøy til V, men denne dressen erstatter det. Den skal holde vannet ute og Vilde-mor tørr!Windfleece til Henrik. Vilde fikk samme i høst og jeg elsker den! Kan brukes både som utejakke og under dresss. Myk, varm, vindtett og vannavisende.

Som alltid blir Vilde glad når hun får noe nytt, intet unntak i dag. Dress og lue måtte på med en gang ;)


Jeg synes dressen så fryktelig stor ut, men kunne ikke ta mindre enn størrelse 92 synes jeg. Den passet perfekt :) Luene til POP er best jf meg så det er også innkjøpt for våren til begge to. I morgen skal Vilde få komme i barnehagen igjen. Hun har hatt tre dager hjemme med Mor.

Til helgen må jeg ta en skikkelig gjennomgang av barnas klær. Vilde er så heldig at hun har arvet en del tøy etter Ella så nå må jeg rydde ut for små klær for at "det nye" skal få plass. Hun elsker å arve Ella sine klær, danser rundt mens hun synger Ella-Ella :))

Jeg har masse klær etter Vilde, kanskje noen vil arve av oss? Send meg en mail ;)

6 kommentarer:

Mariann sa...

Den var kjempefin :-)

Vi skulle gjerne arvet Vilde, men de to snuppene våre er vel ca like store selvom E er liten for alderen. E er str 86 nå....

Håper du har hatt en flott dag i vårsola :)

Grommis sa...

Flott jente i fin dress:)

Vi vil gjerne arve:) Erika vipper mellom 80 og 86, hun er stor for alderen, så det går kanskje ikke det heller:)

Ha en deilig dag i dag, sola stråååler inn soveromsvinduet og klokken er bare 06.55:) KLEM

Mariann sa...

Hadde et øyeblikk glemt at det ligger en liten snupp i magen...hehe Om ingen andre melder seg så sier nok hun (får vite mer sikkert om to uker da) ja takk :)

Ha en strålende dag :-)

Anonym sa...

Jag har också en liten en i magen och tackar gärna ja till kläder!! Vet dock inte könet än men ska på UL på fredag och får förhoppningsvis veta det då! Er "sommarstuga" ser väldigt mysig ut btw!
/Louise

Ashi sa...

Hei mammaer:) Vilde bruker nå str 86/92, alle str frem nå har jeg liggende. Jeg gir gjerne bort, vi har virkelig ikke plass til lagring:)
Klem

Mariann sa...

Jeg gir lyd etter UL den 8/4... da vet jeg om nok om det fortsatt er en frøken der inne. Har en del klær selv, men trenger alltids ull og kvalitetsklær!! Kanskje det skal blir vår mulighet for en "date". Ønsker deg en super helg :)