Forside

tirsdag 27. april 2010

Blogging

De siste par dagene har jeg ikke hatt den helt store blogge lysten. Jeg har liksom ikke orket å dele alt jeg gjør med alle til enhver tid. Noe jeg vanligvis synes er hyggelig, og jeg er jo ganske skravlete av meg. Jeg har også tenkt en del på det å legge ut bilder av barna mine i det siste. Pernille begynner å bli stor og jeg skal ærlig innrømme at jeg er redd for at noen gale mennesker der ute skal misbruke bilder av henne og de andre.
Men så synes jeg det er gøy å ha blogg, og jeg har alltid vært en dagbok skriver. Det er selvfølglig mange måter å skrive en blogg på. Og jeg trenger ikke skrive innlegg opptil flere ganger om dagen, jeg vet det :)

Dagene mine er ganske hektiske akkurat nå, og jeg er litt sliten. Kanskje kommer blogglysten sterkere tilbake allerede i morgen. Eller kanskje jeg tar en pause. Vi får se. Nå skal jeg se Lisa goes to Hollywood på nett-tv ihvertfall, tror jeg har gått glipp av et par episoder. Krise :)

2 kommentarer:

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

Godmorgon hunny! Hoppas ni sovit GOTT inatt. Jag hoppas du forsätter, det är så kos att veta vad ni finner på även om vi inte alltid hinner ses eller prata.

Men förstår absolut hur du tänker. Som tur är finns flest friska människor därute och P kanske kan slippa litt bilder just pga ålder? Så tror jag många gör då de blir större!

Puss & Kram!

Anonym sa...

Lurer på om det er noe som går - lysten og orken er ikke helt tilstede her heller. Men det kan jo hende den kommer tilbake en kveld :)

Line her - får ikke til å legge inn kommentarer hos deg - hmm..