Forside

onsdag 5. mai 2010

Alenetid

Glad onsdag og velkommen tilbake vår!Vildemor sover godt på terrassen og resten er på skole, jobb og i barnehage. Jeg vasket hus i går kveld så nå unner jeg meg en halvtime med Kamille i sofakroken!

Våre nye nattrutiner for Vilde ser fortsatt ut til å fungere, i går sovnet hun halv ni (på egenhånd i sengen sin) og sov til to i natt. Da var hun lysvåken og veldig sulten. Men etter litt amming la hun seg fint ned i sengen og sov videre til klokken fem. Da fikk hun komme opp i vår seng og sov der til litt over klokken sju. Jeg er veldig fornøyd med en natt som denne. Det viktigste er å finne rutiner som passer for en selv, ikke tenke på hva alle andre mener, sier og gjør!

Dagens planer er litt uklare. Først skal V få sove og jeg skal ta livet med ro et øyeblikk så tar vi det derfra :)

2 kommentarer:

Therese sa...

Hei!
ville bare legge igjen en liten hilsen.. følger dere hver dag, men har alldri kommentert før. Takk for en koselig blogg!! Blir glad av å se dere;) Ekstra kjekt at minste jenta mi er like gammel som Vilde.. Ha en fantastisk dag:)

Klem Therese og Pernille

Ashi sa...

Hei Therese og Pernille! Så hyggelig at du legger igjen en hilsen. Veldig morsomt at du har en jente som er like gammel som V og heter Pernille. Fiffig sammentreff:) Ha en fin dag du også! Klem til dere