Forside

lørdag 24. juli 2010

Fredag og lørdag i ett

I morgen har vår Prins bursdag så i kveld går tiden med til å fikse bursdags-ting. Han ønsker seg sjokoladekake med seigmenn. Og gjett hvem som har glemt å kjøpe seigmenn... Men det ordner seg, vi skal en tur på hytta til Mor og Farfar i morgen så da kjøper vi med seigmenn på veien! Det blir bare ikke seigmenn til frokost;)

Dagen starter tradisjonellt med bursdagsfrokost, kake og gaver. Han fikk Sabeltann-utstyr på forskudd så det blir ikke de helt store gavene i morgen. Men det bryr han seg ikke om, det viktigste er at han blir satt stas på og får noe å pakke opp.

I dag har vi sortert. Jeg har kastet tre poser med utbrukte sko feks. Det ene garderobeskapet i gangen er også ordnet opp i. Det blir lett kaos der så vi får se hvor lenge det varer. PA har sortert leker på rommet til H og P har sortert bøker og stæsj på rommet sitt. Det har blitt tid til lek i solen og filmkos i sofaen også. En deilig hjemme-lørdag!


I går var vi ute hele dagen, vi besøkte Folkemuseet på Bygdøy. Et fantastisk sted har jeg funnet ut nå:)


Vilde elsker å ha med seg sin baby for tiden

Stavkirke

Ungene storkoste seg!

Spesielt var jeg fasinert av Obos-gården, Wesselsgate 15. Jeg elsker å se og lese om hvordan man levde før i tiden, møbler, stiler, farger og klær.


Sånn ønsker jeg meg:)VakkertHadde alle det så koselig før? Jeg liker dette bedre enn den minimalismen folk har lagt seg til ;)

Ups, nå er kaken ferdig så jeg får lage glasur. Pakke gaver så er det sengen på meg. Har en litt kjip hodepine(migrene) i dag.

I morgen skal jeg fortelle dere en hemmelighet! Tror jeg;)

4 kommentarer:

karina sa...

gratulerer så mye med henrik i dag, hipp hurra! klemmer fra oss tre!
og nå ble jeg veldig spent på hemmelighet.. ; )

Mariann sa...

Gratulerer med dagen til Henrik. Hurra hurra.

Bjørn-Are sa...

Jeg vet hemmligheten. Ho ho ho....

June sa...

Gratulerer så mye med dagen til Henrik! Håper det ble en fin dag!:)