Forside

onsdag 28. juli 2010

Tidlig start

Henrik ble vekket av et poseuhell i fem-tiden i dag, så da måtte vi opp å skifte både på han og seng. Ingen av oss har sovet siden så nå sitter vi med frokost og PA er i dusjen. PA og barna drar ned på hytta til Mor og Farfar i dag. De har planlagt å overnatte til i morgen. Jeg skal være alene hjemme, det skjer ikke så ofte her:)

Jeg har fridagen min i morgen, og om jeg ikke må jobbe likevel skal jeg bruke dagen til å vaske hus. På lørdag skal vi ha stor bursdagsfeiring for V, H og P her. Jeg tror vi teller over 20 gjester nå, om det er fint vær tar vi festen ute. Men jeg stoler ikke helt på været for tiden så det er greit at det er rent og ryddig også.
Jeg elsker leiligheten vår, men nå har jeg (vi) kommet til et punkt hvor jeg er lei av å bo litt trangt og ha bråkete naboer over oss.... Så derfor går vi for enebolig i en liten koselig by. PA fortsetter å jobbe der han er nå, men jeg må ut på jobbjakt om vi flytter. Aller helst skulle jeg bodd i Kragerø, men der finnes ikke jobb... Vi har jo planlagt flytting til hus en gang før, og ombestemt oss. Derfor skal vi bruke veldig god tid dennen gangen og ikke hoppe på første og beste nybygg-prosjekt. Henrik skal også slippe å bytte barnehage før skolestart.


Dette har jeg falt for!
Jeg skulle gjerne bodd i et sånt hus, men er redd det blir for mye vedlikehold så vi nok finne noe som er litt nyere enn 1920:)

2 kommentarer:

karina sa...

så spennende med flytteplaner da!
jeg drømte om deg i natt, jeg hadde bursdag og du hadde laget en veldig flott kake til meg med fugler på! ; )
ha en fin dag, klem.

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

Hej love! Jag visste det var flytting :):):) Så GÖY! Pussar