Forside

fredag 10. september 2010

Hjemme med Prinsen

Prinsen er i dårlig form igjen. Vi er usikre på om det er vanlig omgangsyke eller refluksen som plager han. En kombinasjon kanskje. To netter på rad har han kastet opp. På dagtid er han i bedre form, men spiser lite. Jeg har forsøkt å komme i kontakt med lege på sykehuset, men H sin Dr. Vibeke er i fødselspermisjon og da er det jo ingen som tar ansvar. Jeg blir så smått frustrert ja. I og med at H står på ganske stor dose refluksmedisin både skal han og ønsker vi at han skal følges opp jevnlig. Men det blir ikke gjort. Jeg vet at dere er omorganisering på Ullevål, men de kan jo ikke droppe å kalle inn pasientene sine på rutinekontroller av den grunn.

Han må bli med meg en tur på jobben for å ordne noe som ikke kan vente. Barnehagen skal ha besøk av stomisykepleier i dag også, H skal egentlig være med på det. Men nå får vi se hvordan formen utvikler seg. Han har faktisk spist bitte-litt brødskive nå..

Resten av FAB5 er ute av huset, på jobb og i barnehage:)

2 kommentarer:

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

Hej love, Så trist att han är dålig. Jag blir litt sint da jag hör att Prinsen ikke blir fulgt opp, si ifra hvis jeg ska irnge og kjefte :)

Mörkere er du blitt, wow det trodde jag inte. SÅ FIN baby!

Welcome autumn. Puss & KRAM!

Mariann sa...

Så trist at lillegutt er pjusk. Håper han snart blir frisk og rask igjen. Jeg ble også glemt på Riksen, men sendte en mail til en spesialsykepleier jeg har god kontakt med og fikk faktisk en beklagelse og time med en gang. Det lønner seg å mase. Mange klemmer sendes herfra. KLEM