Forside

søndag 12. september 2010

En helg er forbi

Henrik var som jeg hadde mistake om "syk" av refluksen. Legen på Ullevål ringte meg på fredag og vi justerte medisinen. Igjen. Nå er han helt fin i form. Vi skulle visst omsider få en kontrolltime og diskutere en mulig operasjon av lukkemuskelen. Jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for narkoser og operasjon, men for H sin del må vi nok igjennom dette. Han plages så pass mye daglig med vondt. Men den tid den sorg....

I helgen har vi lekt, kost oss, spist god mat, shoppet, sovet litt på skift, vasket hus, vært på sirkus og hatt besøk av Mor og farfar! Kort summert ;)

Høsten er vakker!
Pernille fotet masse fra sirkus, men hadde feil innstilling på kamera. Det burde jeg tenkt på! 

Vilde var helt gal her da Mor og Farfar kom, ellevil av glede tror jeg:) Her ser hun helt utslått ut!
Vafler med syltetøy til dessert. Middagen ble fiskeburgere. Jeg fikk tilogmed tid til å bake hamburgerbrød.  

Det var vår snille nabo, Monika som gav oss billetter til Sirkus. PA dro med H og P. Jeg har faktisk aldri vært på sirkus! Vilde og jeg var husmødre hjemme mens de var borte.

Søndagen skal avsluttes med en episode "Koht på arbeidsplassen". Hva skulle småbarnsfamilier gjort uten opptaksmuligheten til GET??? ;)

1 kommentar:

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

Hihi missat allt på tv? Det gör jag oavsett ;-)

Så koselig helg ni haft. Vi må bara ses en dag snart men nu får vi ju besök som ni vet. Men nästa vecka kanske ni kan komma hit på en liten date?

PUSS