Forside

mandag 13. september 2010

Mandagsbabbel

Henrik sier mye rart og stiller mange spørsmål for tiden. Nå fikk jeg nettopp spørsmål om pappa hadde blogg. Det har han ikke. Da lurte han på om ikke det fantes noen pappaer med blogg. Han har jo vokst opp med blogging, stakkars gutt :) Tenk hvordan det skulle vært her om både jeg og PA blogget om familielivet vårt, barna blir ganske overgitt innimellom over alle bilder som tas hver dag...

For noen dager siden sa H til meg at jeg måtte bli strengere. Jeg vet ikke helt om det er den beste meldingen å få fra sin 4 år gamle sønn? Jeg prøver ihvertfall å være en konsekvent mamma, men det er ikke alltid like lett når man er en sliten mamma med migrene. Da sier man ja for å få fred. Det er en ærlig sak:)

Lat H sitter i vogen og Vilde går gjerne. H synes det er viktig å få frem skattekartet i stede for seg selv på bildet!
Hele familien på vei hjem i dag!
En mamma sett ovenfra! All smike er borte etter en dag inne på kontoret, jaja sånn er livet!
Håper dere alle har hatt en strålende start på uken!

4 kommentarer:

karina sa...

haha, dere er så søte!

marte sa...

Så koselige bilder! Du er foressten veldig pen:) lenge siden jeg har kommentert nå. Leste at Henrik var syk av refluksen, så bra at han er bedre form :) Onkelen min har en veldig dårlig periode nå, og er uføretrygdet. Men håper han får en opptur snart :)

klem fra meg

★ Heidi ★ sa...

Heisann! Saa koselig at du er tilbake paa gamlebloggen! Litt lettere aa fölge deg naar den ligger i blogglisten min og jeg ikke maa gaa via innlogging.
Ble veldig fin paa haaret:)
Og uansett veldig fin naturlig, med sminken bortgnikket!
Haaper dere har fine dager i höstvaeret!
KLEM!

Ashi sa...

Så hyggelig å høre fra "gamle kjente" igjen! Det var ikke like lett med pålogging, så nå er bloggen åpen. Det får vel være sånn tenker jeg:)
klem på dere!