Forside

søndag 19. september 2010

Søndagssysler

Jeg var flink og la meg super-super tidlig i går. Sammen med Vilde før klokken åtte faktisk:) Formen var heller slapp og søvn er som kjent beste medisin! Etter en lang natt var jeg bedre så i dag ble det litt aktiviteter igjen her. H, P og jeg dro ut mens V og PA sov formiddagshvil. P valgte loppemarked og H valgte lunsj på McDonalds. Første stopp loppis! Selv om klokka så vidt hadde passert 11 og loppemarkedet nettopp hadde åpnet var det fullt av folk, vi møtte faktisk folk på vei til bilene sine med loppefunn. Imponerende effektivitet! ;) Vi gjorde noen funn vi også. En kurvstol  (som heldigvis fikk plass bak i bilen, jeg var usikker nemlig), en gynge til Vilde (nok en stor leke å fylle opp vår (lille) leilighet med, men P overbeviste meg om at den ville bli en favoritt) og bøker. I LOVE bøker! O G så er det obligatorisk med kaffe og kake når man har gjort ferdig loppejakten.....
gode kaker i solen!
Lunsjen ble som H ønsket seg, McDonalds.
Vel hjemme møtte vi en glad jente som var ute å lekte med pappa. Hun elsket sin nye gynge fra første øyeblikk. P fikk rett;)
Nå er den vasket og gullende ren står den på og tar plass inne på "rommet" hennes.

PA tok med H, P og V på ettermiddagsbesøk til Mor og Farfar. Der ble det pizza og kos. P dro videre på svømming. På den tiden de var borte rakk jeg lese ferdig en bok og vaske over leiligheten. Nå kan en ny uke komme, vi er klare! Og forhåpentligvis er alle friske nok til å forlate huset i morgen tidlig også:)


PS. Kurvstolen fant jeg plass til i gangen, det ble rett så koselig.

3 kommentarer:

Grommis sa...

Det var jo en superkul gynge! Forstår godt at P insisterte på den:)
Får vi se bilde av kurvstolen også?

Hørtes ut som en deilig helg dere har hatt! KLEM

Ashi sa...

Ja, vi likte den alle her altså:) Bilde av stolen kan dere få se, skal ta frem kamera neste gang jeg går forbi!

Line sa...

Folk er gale når loppemarkedet åpner - det er bare å søke deknining ellers blir du løpt ned...