Forside

onsdag 26. januar 2011

Vel overstått

Vi er hjemme igjen, med en glad Henrik! Det gikk så bra på sykehuset, ingen lang ventetid på å komme inn. Han var helt rolig og trygg da vi gikk inn for å få veneflon og la seg på benken for å sove. Jeg ble veldig lettet da jeg så hvem lege som skulle undersøke han også. Det var hun samme som undersøkte han da han var 10 måneder og stilte diagnosen hans første gang.Jeg tror hun er den beste gastrolegen :)
Det ble tatt mange prøver og svarne på dem får vi senere, men meldingen fra legen i dag var at H må gjennom en ny operasjon. Tarmen hans vokser sammen fordi kroppen vokser. Det er visst helt vanlig. I forbindelse med en ny operasjon ble vi bedt om å ta stilling til om vi ønsker å legge tynntarmen tilbake. Han vil da få noe som heter bekkenreservoar. Dette er en stor operasjon og en lang prosess. Akkurat nå er jeg veldig usikker, og selv sier H at han VIL ha pose på magen fortsatt. Vi kan velge å bare fikse på tarmen som den er nå ved at legene lager en større åpning i magen hans. Uansett må han gjennom et inngrep ganske snart, men det skal gå fint!
Tapre gutten vår! Han våknet glad og full av energi etter narkosen. Spiste en is og skravlet som  en foss. Det var ikke lange tiden vi var på oppvåkningen denne gangen.

Jeg skal bruke resten av dagen til husfiks, her flyter det over av tøy som skal brettes og støv!

3 kommentarer:

Grommis sa...

Åh, så godt at det gikk bra i dag. Jeg har tenkt skikkelig på dere i hele dag. Dere er flinke både du og Henrik! :)
Ikke så gøy med ny operasjon, men godt at dere får så god oppfølging!


stor klem fra meg

Elisabeth sa...

Så godt at alt gikk bra, hun er nok kanskje den beste legen ja : )
Jeg har ihvertfall fått et veldig bra inntrykk når jeg har assistert henne. Tenkte på dere i går, vet ikke om du husker at jeg har skrevet at jeg jobber på voksen gastro, men at vi også er med og assisterer på barn. Men nå var det ikke min tur til å være der i går. Så flink Henrik er som tar det så greit : ) Er jo synd at man skal være så rutinert på sykehus som så liten gutt. Men dere kan uannsett være stolt av han!
Ha en fin torsdagskveld, i morgen er det fredag - GOD HELG! Klem Elisabeth

Ashi sa...

Takk for hyggelige kommentarer:)
Elisabeth, jeg husker at du jobber på gastro :)Det er både trist og godt at han tar det så bra. Han er veldig trygg på alle som jobber der, dere er veldig flinke! Om du er der når vi skal inn en gang må du komme å hilse på, det hadde vært veldig hyggelig! :) klem