Forside

fredag 18. februar 2011

Hjemmesykehus

I ettermiddag sjekket vi ut av rom 354 og tok med oss Prinsen vår hjem. Det føltes så godt! Hjemme ventet to glade søstre. De har savnet han veldig.

De siste to dagene har formen vært bra, og enerigen er på vei tilbake. Han skal kun ha flytende føde frem til operasjoen, foreløpig går det greit. Det kan jo bli en utfordring etter hvert som har blir friskere og har lyst på mat. Vi kommer derfor ikke til å ha fokus på mat og måltider de neste dagene. Alle får det de trenger, men godteri blir ikke satt frem for eksempel. Det har vi ikke vondt av:)

Tre ganger i døgner får vi besøk av sykepleier fra noe som heter Avansert hjemmesykehus. Supert tilbud! Jeg er så takknemlig for at Henrik fikk benytte seg av dette. I kveld hadde vi første besøk og det gikk toppen. Han fikk medisin og vi får svar på spørsmål, det føles veldig trygt!

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så bra at han fikk komme hjem til helgen! KOs dere sammen hele familien : )

Anonym sa...

Fantastisk! Det var gode nyheter! Har dere fått vite når det blir operasjon?

Klem fra trofast leser

Mrs.PIN sa...

Huff, det er så trist at Henrik må oppleve dette:( Stakkars lille gutten!

Bra at formen hans er litt bedre i alle fall!

Tenker på dere!

Mange klemmer!!

Ashi sa...

Takk! Vi koser oss veldig :)
Vi har ikke fått endelig dato for operasjon men de antyder slutten av uke 8/beg av uke 9. Om alt går bra med drikking av medisin og hjemmesykehus får vi bli hjemme frem til da. Vi må nok inn for å bytte veneflon et par ganger tenker jeg, den blir gjerne tett etter noen dager... Klem og god helg til dere:)