Forside

tirsdag 22. februar 2011

Skaperglede

Min gamle arve-symaskin ble hentet frem og tørket støv i dag. En aldri så liten produksjon av puter har startet.
Jeg føler meg som en skikkelig husmor når jeg er hjemme hele dagen og attpåtil bruker tid på å sy! :)

Jeg har litt dilla på blomster og lengter veldig til vår så da ble det puter i "oldemor-stil". Det kan hende dissse skal få flytte ut på terrassen når solen varmer og vi kan sitte ute igjen.

Pernille og jeg har holdt på med et annet krevativt prosjekt i dag også, det skal jeg vise dere en annen dag. Vi er ikke helt ferdige, og P har dratt på en liten vinterferie.

I morgen får vi vite om det blir operasjon på torsdag for Henrik. Håper-håper-håper! Det har ikke vært så enkelt med medisin-drikking i dag... Akkurat nå er sykepleieren her og H får sin antibiotika.

Jeg får passe på å legge meg i tid i kveld, flytter vi tilbake på sykehuset i morgen blir det ikke så god nattesøvn. Men snart er det over og hverdagen er tilbake!

5 kommentarer:

Linn sa...

Så fina puter! :o)

Lurer på vart du køper tyget? vart ligger butiken?

Tänker på lilla H og håper han snart blir frisk.

Klem

Ashi sa...

Hei Linn,
Takk:) Stoffet kjøpte jeg på Stoff og Stil i Oslo (Alnabru)
Klem

Ellen sa...

God morgen! Takk for koselig hilsen=)
Det er jo så dumt at ikke velling selges i norge, før gikk det an å få tak i en type på obs, men nå finner jeg det ikke noen steder. Vi prøver å få til en harrytur veldig snart. Jeg tenkte ikke helt på det med alder, så vi bør nok egentlig ha den for 6 måneder som du sa. Jeg har også en svensk venninne i oslo som bruker velling og vi kunne få av de også, men hun er jo eldre enn Håkon hun og. Jeg prøver å finne ut av om vi ikke må ta den harryturen veldig snart =)
Ikke så lett det der med spisingen til disse små, var på 6-mnd kontroll idag og der sa både legen og helsesøster at vi bare måtte øve med han. Ikke så mye annet å gjøre =)
Lykke til videre med Henrik, skjønner at dere er inne i en vanskelig og utfordrende tid. Blir spennende å se om det blir operasjon allerede torsdag! Tenker på dere. Klem fra Ellen
ps:jeg sier fra hvis vi vil låne bittelitt velling til å prøve med.

Anonym sa...

Masse lykke til lille Henrik, og kos dere på ferie du og Pernille,søte dere er.Fine puter da gitt.klem astrid

Ashi sa...

Ellen: Ja det er virkelig dumt at ikke velling selges i Norge! Bare si i fra så får du oss :)

TAKK, Astrid. Nå er ikke jeg på ferie da men Pernille er :) klem