Forside

mandag 21. februar 2011

En ny uke har banket på

Hos oss starter dagen med en blid sykepleier som ringer på klokken 7.30. Disse jenetene må være engler, så gode og omsorgsfulle. Det følger en egen ro med dem. Å ta medisin og blodprøver går som en drøm i forhold til inne på sykehuset. Takk og takk!

Pernille og jeg har en avtale om å dra på Stoff og Stil i formiddag. Vi har noen prosjekter på gang som vi gjerne vil komme igang med:)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad ni kämpar! Kan inte föreställa mig vad ni går igenom. Och här gnäller man över lite förkylning.. *styrkekramar till er* Och mitt i allt orkar du ha vänner på besök och ensamtid med dina fiiina dotter - härligt :) Kraaaam Anna

Frk Fischer sa...

Å så bra det finnes gode sykepleiere som gir en ro...best hjemme tenker jeg!!!
Gled deg til stoff og stil...wow var der i to timer på fredag og tittet..to duker ble det til den nette sum 249kr..me like!!!

Ellen sa...

Hei!
Det høres ikke ut som dere har det helt enkelt nå, jeg håper dere får noen gode dager fremover, selv om det ikke er lett med sykt barn og i allefall ikke å måtte tvinge i han medisinen... Veldig godt det finnes et tilbud om hjemmesykehus altså.
Jeg har et litt rart spørsmål til deg idag. Har jo en liten gutt som bare spiser pupp, han har ikke skjønt spisekoden enda. Men han trenger mer mat, så jeg prøver og prøver. Vi hadde god erfaring med velling til vår eldste og nå har faktisk også helsesøster foreslått det for oss. Han tar ikke flaske da, men idag har jeg fått han til å suge et par tak på tynn tynn grøt. Spørsmålet mitt er rett og slett om dere bruker velling til Vilde og om dere isåfall har noe dere kunne lånt bort til oss?? Vet jo at vi ikke bor så langt unna hverandre. Håper der er ok at jeg spør =) Klem fra Ellen