Forside

søndag 20. februar 2011

Venner gjør livet gladere

Jeg innrømmer gjerne at disse dagene er tunge, for hele familien. Alt vi tenker på er å få i Henrik medisin så han er best mulig rustet for en ny operasjon. Vi har til en viss grad valgt at han skal drikke medisnen selv og at vi skal være hjemme. Han kunne hatt sonde eller cvk kateteter, og fått medisinen inn på den måten. Sonde vet dere jo at ikke var noe godt alternativ, og med et venekateter måtte han kanskje vært inne på sykehuset. Så da kjører vi på med "tvangs"drikkingen. Det er ihvertfall sånn det føles. Vi lokker, lurer og belønner. Dagen lang. Jeg har snart gått tom for triks. Henrik H A T E R denne drikkingen, han vil ha vanlig mat han. I dag har han vært i kjempe form, glad og aktiv. At han har en veneflon i armen hindrer ikke han i å leke for fullt. Heldigvis! Gleden var stor da Josefine&Co tittet innom i ettermiddag. Bortsett fra at de ikke fikk noen servering var alt som vanlig. Dagen har gått fort og Henrik sovnet lykkelig i kveld. Han våknet ikke engang da sykepleieren kom og gav antibiotika :)

Det betyr mye å ha gode venner rundt seg i perioder som dette! Takk for at dere kom og lekte med oss i dag :)

Vilde roper ELLA til stadighet, enda så sjalu hun er når jeg koser med Ellisen og så sint hun blir når Ella låner dukkevogn og dukker. Sånn var det med Henrik og Elian også mener jeg å huske ;)) Det er jo noe som heter at "kjærlighet starter med krangel...... "

2 kommentarer:

Sessan sa...

Jag är så glad för att ni är hemma nu med avancerad hemsjukvård, det måste vara guld värt.

Tänker på er massa & STORA kramar till er alla

Camulen sa...

Vil bare si at jeg tenker masse på dere, og sender tanker og bønner om at Henrik og dere skal komme gjennom dagene på en god måte. Klem