Forside

torsdag 24. februar 2011

System Ernst

Denne kraft overskriften kommer av at vi nettopp har vært på Ullevål sykehus. Hva er det for et system i dette helsevesent??? Her har leger plutselig ferie og ingen vet noe om noe. Han stakkars kirurgen som var på jobb i dag fikk all min frustrasjon øst over seg. Og han tok det faktisk til seg. Etter noen telefoner frem og tilbake hadde han ordnet så H blir operert i morgen. Det finnes ingen ledig barnegastrolege (ingenting av det vi har blitt forespeilet er planlagt og satt i system) så en lege fra voksen gastroavdelingen skulle bli med. Vi stoler på at det blir bra! Vi må jo bare det.

Klokken åtte i morgen har de planlaget at han skal være på operasjonsstua. Det vrenger seg i mammahjertet med tanke på alt dette, men han må gjennom det så han kan blir frisk igjen. Jeg tror vi får holde et matgilde for han når alt dette er over! Alt han ønsker seg nå er nemlig mat...

8 kommentarer:

Camulen sa...

Lykke til!! Det er bra løvemamman i oss våkner når det trengs! Det er jo håpløst at dere ikke får riktig informasjon i en slik situasjon. Legene visste da vel at de skulle på ferie for en uke siden også, og måtte da kunne ha lagt opp et løp i forhold til det da? Skjønner godt at du blir frustrert - skulle bare mangle!

Mrs.PIN sa...

HUff, stakkars liten!!! Men masse lykke til med operasjonen i dag! Håper og tror at det kommer til å gå bra og at Henrik snart kan ha mat-fest;-)

Stor klem!!

Grommis sa...

Lykke til med operasjonen i dag! Syns absolutt dere skal ha en mat-orgie-fest når fine Henrik er frisk igjen!

KLEMMER i fleng til hele familien

Mikaela sa...

Lykke til til dere! Jeg jobber på Ullevål og skjønner at du er frustrert over systemet dems. Jeg håper det går bra med operasjonen og krysser fingrene!

Lina sa...

Lycka till och vad stark du och lilla Henrik är! Hoppas att ni snart ska få ha det bra igen.

Lisa sa...

Hoppas allt har gått bra idag, och att Henrik snart får äta all mat han vill igen!

ida sa...

Puh!! Jeg gråter inni meg når jeg leser på bloggen din...alt lille Henrik og dere må igjennom! Masse tanker til dere nå, håper operasjon er vel overstått og at han slipper unna mer pes og vondter på en liten stund. Heia Henrik, du er tøff, og det er jammen mamman din også :)

Linn sa...

Hoppas att operationen gått bra idag.
Stora styrkeKramar till Er alla och en xtra stor till Fina Henrik:o)
Kramar