Forside

mandag 14. mars 2011

En helg i London

London har blitt litt PA og min sin by. Vi var der på vår første ferie sammen og på bryllupsreise. Fem ganger har vi vært der sammen nå og jeg synes byen er like magisk hver gang. Jeg elsker lyden (støy for mange), folkelivet, lukten,og folket. Ja takk til å bo der ;) Og jeg er egentlig en bygdejente altså:))
Det har blitt en greie at vi velger et nytt hotell hver gang, denne gangen valgte vi Radisson Blu i Portman Square (veldig nært Oxford Street), nabohotellet til bryllupsreise hotellet vårt faktisk. Hotellet var helt greit, men ikke nødvendigvis noe vi anbefaler videre.
Første pri for helgen var å få tid sammen og tid til å hvile. Vi droppet hotellfrokost og sov lenge! Jeg er et skikkelig frokost-menneske, men denne gangen slo vi sammen frokost og lunsj.

Dagene gikk fort, men jeg føler at vi fikk mye ut av tiden. Det var selvfølgelig veldig deilig å klemme på tre glade barn da vi kom hjem i ettermiddag! Vi savnet dem hele tiden og i går fikk jeg klump i halsen da jeg så barna som lekte i Hyde Park. Det blir vanskeligere og vanskeligere å reise fra dem synes jeg, samtidig som jeg vet at vi trenger å ha litt tid for å selv.  Så sant vi får det til kommer vi til å fortsette å prøve å få til en helg i året som bare er vår.

Jeg drakk GOD kaffe fra Starbucks (hver dag så klart)
Skålte i Cava 
Jeg kjøpte tøysko og vi gikk lenge i Hydepark


Nyplantede blomster overalt- vakkert!
Grønt så langt øyet kunne se....
Selvfølgelig tittet vi i butikker- som Zara Home. Litt shoppet vi også!
Og så hvilte vi. Masse. Jeg leste en hel bok! Det er lenge siden jeg har hatt muligheten til å lese så mye sammenhengde.

Tusen takk for en fin helg, aller beste mannen min!

4 kommentarer:

Mia Merethe sa...

å heldige dere!!Jeg ELSKER London, jeg og jentene var der på tur november 2009, og selv med de var LonDon fantastisk :o)
Og det så ut som om dere har hatt en fin tur ja!!! Dere hadde nok og veldig godt av å komme litt unna bare dere to oppi alt det som har skjedd hjemme hos dere i den siste tiden.....

Følger med på dere, og tenker på dere :o)

God klem fra Merethe

Dilla sa...

Så deilig!!! ...og vel fortjent etter en tøff tid! Man burde vært mye flinkere til å sette av litt kjærestetid:) Så flinke dere er, en slik tur lever man lenge på! Klem

marte sa...

Ser ut som dere har hatt en super tur ja, vell fortjent :) Kjempefint bilde av deg det siste der forresten, du er pen :) Ha en fin dag!

Mocca sa...

Fantastisk deilig og vel fortjent!
Bare det å få noen dager i en by uten snø høres himmelsk ut ;)

Håper vi rekker å ses snart. Bare alt roer seg på alle kanter så må vi vel få det til?!? ;)