Forside

tirsdag 8. mars 2011

Fornuften seirer

Jeg tar til fornuft og legger meg tidlig i kveld. Mitt hode har migrene og en tann er vond. Tannlegetime venter i morgen. Grøss og gru, men det må fikses!
Henrik fikk en grundig kontroll hos stomisykepleier, dessverre var ikke deres forslag til utstyr perfekt fra første stund heller. Lekkasje igjen i kveld. Jeg har så vondt av han, ikke nok med at han skal plages med vondtene etter operasjoen så skal han også få lekkasje og må ta av og på tape som gjør huden sår.

I ettermiddag fikk vi besøk av hyggelige naboer som overrasket med nystekte kanelboller! De har en jente som er 2,5 år, og  i mammamagen bor en liten prins som snart titter ut. Lekebesøk er gøy uansett alder :)

Jeg kjenner mer og mer at jeg savner vårt normale hverdagsliv, jobb og kollegaer,familie, venner og besøk. Når man er midt oppe i sykdom har man ikke overskudd til annet, men når ting stabiliserser seg vil man jo gjerne ha et normalt liv så fort som mulig....

Mamma på vei hjem i mørket en kveld....
 
God natt og drøm søtt

3 kommentarer:

Anonym sa...

Beundrar dig jättemycket otrolig mamma är du har följt er länge tycker så synd om Henrik vilken påfrestning. Henrik är den finaste pojken jag kan se han har så underbar utstrålning älskar han fina hår och lockarna hoppas ni har all lycka framöver läser här varje dag kram kram kram kämpa på lycka till er alla

Ashi sa...

Tusen takk for kjempe fine ord! klem-klem-klem til deg og:)

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

Hej hjärtat! Snart får ni härlig kärlekstid och snart fungerar allt med stomin. Så jobbigt att behöva tänka på det också mitt i allt.

Är så glad i er!

Puss & Kram!