Forside

lørdag 30. april 2011

Fordøyelsesseminar

PA og jeg har tilbrakt dagen på seminar i regi av LMFNorge. Det var veldig bra, nytting og interessant! Blant temaene som ble tatt opp var lavkarbo-kost og tarmsykdom. Jeg har tro på at ved å kutte sukker og kornprodukter kan det gi Henrik mindre plager. "Problemet" hans er at han er så pass tynn at ved et anbefalt lavkarbo kosthold vil han gå for mye ned i vekt. Dr Sofie Hexeberg mente at det var mulig å holde seg til lavkorbo likevel, men med et litt høyere daginntak av karbohydrater. Men ikke så mye som 60 % som norske helsemydigheter anbefaler. Vi vurderer å bestille en time hos denne damen for å få noen konkrete tips. Hva tror dere?

I lunsjen benyttet PA og jeg tiden til å sitte i solen og nyte alene-tid :)
Det var virkelig luksus at vi fikk til å gå på seminar begge to. Ofte deler vi oss når det er ting. Mor og farfar sjekket inn hos oss kvart over åtte i dag tidlig og holdt fortet med våre 3 kjære små. TAKK!! Ikke nok med det kom vi hjem til ferdig middag. Vi er heldige:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Litt skeptisk til dette med lavkarbo, for å være ærlig. Fra mine dager med UC så husker jeg at jeg ikke tålte fett så godt. Håper dere prøver dere fram litt forsiktig i så fall. Jeg tålte heller ikke så godt melk, kunstig søtning og en del frukt og grønnsaker som er tungt fordøyelige (spesielt i rå tilstand). Brød og slike ting tålte jeg som regel godt, med mindre det ble for mye fiber (for mye jobb for tarmene).

Ashi sa...

Takk for at du deler din erfering! Vi må prøve forsiktig i så tilfelle ja. Jeg fikk inntrykk av at flere på seminaret også var skeptiske, og det var jo voksne mennesker som har levd med sykdommene en stund. Jeg er jo veldig redd for at H skal bli for tynn og underernært av en sånn type kost. Kustig søtning og kulsyre er noe vi prøver å holde han helt unna. Akkurat nå er han i fin form og da virker alt til å gå bra, men man vet jo aldri når det snur... fortsatt god søndag til deg

Lisbeth sa...

Som du kanskje vet så spiser jeg lavkarbo, og fungerer veldig bra med det. Hvis du har noen spørsmål, eller har lyst til å låne noe lesestoff om lavkarbo er det bare å ta kontakt :o)

Jeg vet ikke hvor mye erfaring Hexeberg har med tarmsykdommer og lavkarbo, hun skriver ingenting om det i boka si. Jeg mener å ha lest at Fedon har god erfaring med det, så det kan kanskje være en idè å ta kontakt med klinikken hans??

Ellers sies det at lavkarbo er vektregulerende, så er man for tynn legger man gjerne på seg noen kilo ;o)

Anonym sa...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your mammaglede.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com