Forside

mandag 18. april 2011

Prolaps

Det er så vi ikke tror det er sant, men vi sitter faktisk på sykehuset med Henrik. Han har fått prolaps i stomien, vet ikke hvordan man forklarer det. Tarmen kommer ut rett og slett. Han har ikke vondt og det skal visst nok være helt ufarlig. Det var barnehagen som oppdaget det og ringte meg da jeg var på vei hjem fra jobb. Vi dro selvfølgelig rett på sykehuset. Nå skal han snart legges i narkose for å få dette ordnet. Vi blir her i natt, det høres ut som det er håp om å komme hjem i morgen allerede.

4 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Uff da...
God bedring til henrik!

Ellen sa...

Uff, så uheldig Henrik har vært! Håper det ordner seg raskt og greit og at han kommer seg fint etter narkosen. God bedring!!
PS: Kan tenke meg dere koste dere i helgen med å ordne og fikse på "hytta" deres ;-) Blir nok et deilig sted å være i vår og sommer.

Elisabeth sa...

Uff da, så uheldig han er. Bra at han ikke har vondt da. Håper det ordner seg raskt og at dere snart er hjemme igjen : )
Gleder meg til å se bilder fra "hytta" deres. GOd påske! KLem fra ELisabeth

Anonym sa...

Uff, dette var kjedelig å lese. Håper imidlertid at alt har gått bra og at dere snart er hjemme og i full påskemodus igjen:)

Klem fra meg