Forside

lørdag 9. april 2011

Solfylt lørdag

Selv med proppet program for helgen må første pri være å nyte sol og uteliv nå!  Marianne og jeg tok med jentene på loppis som start på lørdagen. Det var fullt av lopper og folk, jeg fant både køyeseng til hytta vår, et speil, en kurvstol og et lite blomsterbord. Veldig hyggelig var det at Ellen kom bort å hilste på! Man vet aldri hvor man kan treffe bloggvenner:)

 Kakepause må til når man er på loppemarked!

I ettermiddag fikk vi besøk av Mor og Farfar, det ble kaffe og kakekos på alle mann. H og V var elleville av glede over besøk som alltid. Vilde er syk. Igjen. Jeg mistenker at det er vondt i et øre i kveld. Krysser fingrene for at det ikke er det... 

Nå har jeg stått ute å malt på loppe-kjøpene mine. Det ble mørkt etterhvert, men jeg er godt i gang og gleder meg til å fortsette i morgen.


Det blir litt søl når man holder på, men fint til slutt :) Blomterkrakken er jeg ikke helt sikker på hvor eller hva jeg skal ha til enda. 

Nå må jeg ta med mitt migrenehode og sove litt tror jeg. Best å være klar til i morgen. Enda en dag full av planer.

2 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Så kult med loppekjøp, allerede malt a gitt!
kos deg...

Ellen sa...

Oj, så rask du var med malekosten ;)
Jeg fant en skrivepult til Ingvild etter at vi hadde møttes, den skal jeg grunne idag tenkte jeg. Også fant jeg en kommode egentlig, så hvis jeg gidder tusler jeg opp idag og og ser om den står der enda. Kan jo ha flaks ;-)
Ordentlig koselig å se deg i virkeligheten! Ha en fin søndag! Klem fra Ellen