Forside

tirsdag 31. mai 2011

Fine dager

Vi koser oss veldig her på Mallorca. Dagene går fort og er innholdsrike! Menneskene vi er sammen med er virkelig fantastiske, vi kommer til å savne dem etter denne uken. 

Henrik hadde litt magevondt og var veldig sliten når vi var på akvarium i går så vi tok det rolig. Han synes haiene var mest spennende, også sjørøverskuta selvfølgelig:)

  

L O V E

Dagen i dag har vi brukt til besøk på marked i gamle Alcudia, lang lunsj og bading i ettermiddag. Været er dessverre ikke helt topp... 


 Jeg startet optimistisk i dag med bikini, men nå er det faktisk ganske så kjølig her!
 Litt shopping ble det på marked, men kun små ting. Vi har ikke plass i bagasjen hjem, i tillegg var det så propp fullt av folk at jeg knapt turde slippe hånden til H et sekund.
Tilbake på hotellet spiste vi god lunsj og avsluttet med is i høye glass:)

Jeg kjenner det er godt med en rolig time inni mellom. Nå håper vi å få kontakt med de hjemme på Skype før vi skal gjøre oss klar for kveldens middag. 

2 kommentarer:

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

Darlings! Så koselig att få se hur ni har det. Hoppas ni får mer sol imorgon :))

Jag har mistet stemmen men sjekker uansett in på Skansen imorgen og kysser jentene dine litt forsiktig så de ikke blir syke. STOOOR KLEM

<3

Mia Merethe sa...

Ser ut som dere koser dere ja!!! og at Henrik får oppleve dette alene med mamma er jo helt topp regner jeg med... han har nok mye å fortelle når han kommer hjem!!!

får håpe været blir bedre i morgen, slik at bikinien kan sitte på hele dagen... :o)

stor klem fra Merethe