Forside

fredag 27. mai 2011

Fredag!

Vi våknet til en grå fredag i dag. Veldig kjedelig for barnehagebarna som skal ha fargefest og samba-tog. Henrik og Vilde sin barnehage har blå som sin farge, og etter beste evne fant jeg noe blått til dem begge:) De får det helt sikkert veldig gøy selv med litt regn i luften.

Vilde har plutselig fått vegring for at jeg skal gå fra henne på morgen. I dag var hun så trist at hun måtte få spise frokost sammen med Henrik på hans avdeling. Hun har aldri vært sånn før, jeg forstår ikke hva som har skjedd... Det gjør ekstra vondt i mammahjertet mitt at hun er så mamma-jente akkurat nå når jeg skal være borte en uke.

Det blir en kort arbeidsdag på meg i dag, jeg har visst ca 100 ting å fikse før vi er klare til å dra!

3 kommentarer:

Mariann sa...

Hun har vel allerede luktet at du skal reise.. Barn senser så mye mer enn man skulle tro... Men hun skal jo savne mammaen sin, det er jo sunt... Så får dere kose masse når du er tilbake igjen, dette går superbra!!!

June sa...

Det er vel kanskje bare en fase. Jeg har det samme med Leah som er snart 5, hehe. 3 ekstra koser, følge meg ut, vinke osv! :)
Det går nok snart over!

Håper dere får en fiiin tur!

klem

Anonym sa...

Akkurat desamme har jeg med min jenta på snart 2 år...i 1 uke har hon grinat og vart kjempeleisei då jeg ska gå..slitsamt før mammahjertet ja..phu...håper det har noe med åldern att gjøre og att det går fort over!
Klem