Forside

søndag 3. juli 2011

Vår søndag

Min nakke er helt på ville veier og jeg har kronisk hodepine = ingen bra mamma... I morgen har jeg booket en time for massasje + hudpleie. Gjett om jeg gleder meg. Massasje er nødvendig, mens hudpleie er bonus ;) 

Vi hadde ikke de helt store planene for dagen, men en liten bytur ble det faktisk. Jeg synes Sagene, Torshov og Grünerløkka har mye sjarm med sine gamle hus og gårder. Våre barn har knapt vært i byen. Nesten litt pinlig å innrømme synes jeg! Det er så mange steder jeg vil ta med barna. Jammen tror jeg det skal bli et lite sommerprosjekt. 

 Kokosboller fra Den lille kokosbollefabrikken var første stopp på vår lille tur. Sist Henrik og jeg var akkurat her var da han var baby og vi trillet tur med Josefine og Mocca *'gode minner*!


Henrik har ikke skitten genser altså, men selvlaget sjørøvertrykk på. (en morsom bursdagsgave!) 

Pernille hadde egne planer for dagen så hun gikk glipp av denne byturen, men neste gang skal hun få bli med. Jeg tror vår neste tur skal gå til Akershus festning. Oslo har mange fine steder å by på, og med litt sommersol blir det meste ekstra flott :)

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Utrolig kjedelig med den hodepinen da... Så lurt å bruke sommeren på å bli kjent med byen, det er mange skatter i byen - som jeg aldri besøker. Kan være lurt å være turist i egen by noen ganger. Det blir neste søndag tror jeg :) Ønsker dere en god uke!

Ashi sa...

Sånn er mitt hode i perioder når jeg ikke prioriterer å gå til behandling. Kjedelig ja, men det går over :) Ønsker deg en kjempe fin sommeruke i OSLO :) klem