Forside

lørdag 24. april 2010

Feriesteming

Har nesten hatt følelse av at det har vært sommerferie i dag. Jeg og Vilde kjørte gutta på turn så plukket vi opp tre glade jenter og dro på loppis! Noen smålopper fant vi, men det beste var nok å bare sitte i solen å nyte:)

Etter loppis inviterte Marianne på lunsj (jeg maste fælt om at jeg var sulten;) )
Tusen takk for i dag, Marianne og HM!

I kveld fikk vi Mor og Farfar på middagsbesøk. Det var en trøtt gjeng og ganske høylytt steming rundt middagsbordet, jeg tror de var glade da middagen var over og de kunne dra herfra:)

Nå sover to av tre barn. Jeg bruke en time på å legge Vilde i kveld, men Henrik sovnet i løpet av 30 sekunder. Nå håper jeg begge sover godt i HELE natt!

3 kommentarer:

The Karlsens sa...

Så herlig med loppis! Og så ikke så aller verst ut med den sola heller? ;-) Her i Trondheim er det ofte nyttesløst å dra på loppis. Antikvitetssjappene rapper det meste før vi vanlige dødelige rekker å komme oss ut døra!

Ashi sa...

Det var virkelig supert på loppis i dag:) Så dårlig gjort å rappe alt altså! Jeg har forresten fått mange fine deler til mitt Figgjo Flint servise fra Fretex i Trondheim. En god venninne av meg er stadig innom der:) Klem til deg

Anonym sa...

love how you suck that straw, wrap your sweet lips around my cock and suck it the same way let me cum in your mouth