Forside

onsdag 7. april 2010

Skoleovertagelse

I ettermiddag var jeg på møte på skolen i forbindelse med foreldreovertagelse. Neste fredag drar nemlig de fleste av skolens ansatte på seminar og en foreldrene tar over "driften". Det er selvfølgelig sendt ut forespørsel til alle og på bakgrunn av tilbakemeldingene kan de gjennomføre dette. Jeg meldte meg som "lærer" for klassen til Pernille. Vi er flere foreldre der så jeg tror det skal gå fint. Nå er det bare sånn at det eneste jeg kan ha en gruppe barn i er gym. Jeg har jo ikke erfaring fra noe annet. Og nå fikk jeg plutselig ansvar for å lage et opplegg for klasseromsundervisning, en hel klokketime. Denne dagen er det åpnet for at foreldrene selv kan bestemme hva barna skal lære. En mamma skal for eksempel ha kjemi med en masse forsøk.
Jeg kan vanskelig konkurrere med henne :) Jeg skal også ha turn (gym) sammen med to andre pappaer. Men timen før gym må jeg altså finne på noe spennende. HVA?? Om noen har tips blir jeg kjempe glad!

NÅ må jeg virkelig legge meg. Hode er fullt av migrene og i morgen er det babysang!
God natt dere:)

5 kommentarer:

Birgitte sa...

Saa artig opplegg, og saa fint at du skal ha de i turn :) Har ogsaa vaert turntrener lenge.

Du kan kanskje ha de i geografi? Eller lage en eller annen generell/geografi kunnskapstest, og ha en premie til den/de som vant.

Ashi sa...

Hei Birgitte:)Det var et godt forslag! Takk for tips:)

Ania sa...

Du kan lage en quiz eller noe (titt i bøkene til P for å se hva de har holdt på med i det siste), spille bingo der svar i addisjons eller subtraksjonsstykker er svaret de skriver i bingorutene og du leser oppgaven som de er nødt til å løse selv. Eller svar på andre spørsmål skrives i bingorutene og du leser spørsmålene..

Hang-man er også en slager:)

Lykke til!

Anonym sa...

Kanske det vi i Sverige kallar för hemkunskap, dvs matlagning, bakning etc. Lära dom lite vilken mat som är nyttig och varför det är viktigt att man äter rätt sorts mat när man växer. Att hjärnan och kroppen behöver näring och energi för att växa. Många barn idag äter väldigt fel här i Sverige och näringskunskap är ett eftersatt område i skolan. Lycka till!

Ashi sa...

Takk for tips! Hang-Man hadde jeg nesten glemt :)