Forside

søndag 11. april 2010

Solfylt søndag

En dag med fantastisk vårvær går mot slutten. Solen gir masse energi! Noe vi behøver for å komme igjennom opprenskningen vi har satt igang her;) Men nå blir det orden i sysakene altså. Det tar bare litt tid, ikke alltid like lett å jobbe raskt og effektivt med tre barn i hus.
Alle våre gamle skap og kommoder er solgt, kjøperene har nesten stått i kø her, haha

Pernille har lekt med Hanna Marie hele dagen, nå sykles det for fullt. Henrik vil selvfølgelig også sykle så da må mamma og Vilde henge med. Han var litt lei seg for at han ikke hadde noen å leke med her. Vi møtte Monika med barna, så da fikk H ihvertfall snakket litt med en han kjente. Det var hyggelig.

Litt terrasse-kos har det også blitt tid til i dag. Mor og Farfar kom på vafler og kaffe. Farfar hjalp PA litt med skapmontering og Mor hjalp meg med H og V. Vi er heldige som har dem så nære at de kan komme innom på småbesøk til stadighet!

Vilde fikk seg en "ny"(finn.no!) sommervogn i dag. Jeg hadde egentlig tenkt å selge teutoniaen og kjøpe en Brio Go som dere vet. Men så er vi så glad i teutoniaen at vi beholder den en stund til. Hun sover jo flere timer i den på terrassen for tiden! Det ble en rimelig Brio Go til Vildusen. Vilde og jeg har vært på Babyshop og prøvd ut forskjellige vogner og det var faktisk den hun satt best i (bortsett fra Bugaboo, og den synes jeg blir litt for dyr å kjøpe nå når hun er ferdig med bagdelen)

Kameraet dukket opp i kaoset så jeg fikk tatt noen bilder fra dagen vår,
Blir trøtt av den friske luften


En fornøyd, men sliten mamma etter en hektisk helg

I morgen banker en ny uke på døren, vi har mange hyggelig ting å se frem til. Og mange ting å rydde på plass ;)

God natt og drøm søtt alle

Ingen kommentarer: