Forside

tirsdag 25. mai 2010

Bla-bla-bla

Haha nå ser jeg litt på Grand Prix her. Finland var en fiffig gjeng må jeg si,. Alltid mye moro i Grand Prix, og vi blir aldri lei av å se opptredner om igjen og om igjen.

Sånn ellers går dagene som en vind. I dag var det planleggingsdag i barnehagen og Henrik fikk være litt på besøk hos Mor og Farfar. PA og Vilde hadde en helt vanlig hjemmedag. I ettermiddag ble det en snartur på shopping for oss jentene i familien. Henrik hadde besøk av sin kjære Solveig. I dag fant han forresten ut at han og Solveig er tvillinger :) Hans fantasi har ingen ende..

Jeg tror forresten alle blogspot.com adresser er sperret fra jobben min. Så da får jeg ikke brukt arbeidstiden til å blogge, så urettferdig altså ;) Blogg.no er fungerer. Kanskje jeg må bytte tilbake bare for å kunne blogge i arbeidstiden! haha neida:)


Hva synes dere forresten om min nye konebil? Legg merke til handlekurven bak, akkurat plass til stellevesken ;)
(nei dere, det er mormor sin,vi hadde det veldig festlig da hele familien prøvekjørte den på lørdag)


Fineste prinsessen vår som sover så dårlig, nå våknet hun igjen... PA bysser, men jeg må nok trå til. Hva skal vi gjøre for å få henne til å sove tro? Hun sovner greit på kvelden, men våkner stadig hele kvelden igjennom.

1 kommentar:

Mariann sa...

Her har vi vel bare innsett at i perioder er det dårlige soving enn andre, sukk. Men det er liksom ikke noe system på mengde mat, søvn på dagen, det bare er sånn noen ganger... Her har vi plutselig (vel vart noen uker nå) begynt å stå opp når klokken viser noe med 5... og det er jo krise, så håper dette endres når vi er tilbake fra ferien, hun må vel bli litt forvirret med jetlagen og sånn, og jeg da håper at dette går i vår favør :)
Ha en fin kveld. KLEM