Forside

mandag 14. juni 2010

Brått hverdag igjen

Fra søndagens ro og hjemmekos til hektisk mandag på et blunk. Jeg sov dårlig i natt (enda V sov) og da V våknet rundt kl 05 var jeg lysvåken og fikk ikke til å sove med henne igjen. Så det ble en lang arbeidsdag med mye gjesping på meg. Det hjalp jo ikke at vi satt i arkivforum i et halvmørkt rom. Jeg jobber ikke spesielt mye med arkivering og var ikke helt inne i det som ble snakket om heller. MEN vi fikk boller og kaffe, aldri så galt at det ikke er godt for noe ;)

Nå skal jeg "jobbe" litt for borettslaget før det blir tidlig kveld hos oss. Egentlig burde jeg dratt ut og handlet putekasse også. Alle utelekene flyter på terrassen. Den gamle putekassen hadde sprukket og ble kastet da komprimatorbilen var her for et par uker siden. Men jeg tror jeg utsetter det til en annen dag. Jeg har litt småtteri å handle inn og fikse denne uken. På torsdag skal Vilde feire bursdag sammen med to venner fra babysangen. En måned før tiden, men hvem bryr seg. Fest får man aldri nok av ;)

Håper dere har hatt en fin start på uken!

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Ja, hverdagen innhenter enn fort - men straks er det helg igjen : ) Det er skremmende hvor fort dagnene raser avgårde. Ønsker dere en fin uke.