Forside

torsdag 24. juni 2010

Forberedelser

Henrik har ventet så på denne dagen. Å feire bursdag med venner er stort. Det var en glad og frisk gutt som gikk til barnehagen idag. Klokken fem i ettermiddag kommer ca 14 barn hit på pølser og kake. Det er greit å være i barnehagen på en sånn dag så blir ikke ventetiden for lang:)
Dagen startet med lek på storebror sitt rom. Henrik er litt bekymret for at Vilde skal rote der i dag:)

Vilde fikk litt feber igjen i natt og er ikke helt i form, men hun skal ikke være med på festen så jeg tror ikke det er fare for smitte... Mor kommer og passer Vilde mens bursdagen pågår.

Nå har jeg bakt sjokolademuffins. Eller dvs jeg brukte en sjokoladekake oppskrift jeg fikk av Ragnhild, kjempe god langpanne kake. Men H bestemte at vi skulle ha muffins så da ble det sånn. Selvfølgelig. Det gikk forsåvidt fint, men jeg tok litt for mye i noen av formene så de ble litt avlange når de stekte. Med glasur på blir det sikkert fin-fint! ;)

Snille Solveig kommer å hjelper meg i ettermiddag. Vi lurer litt på om vi kan få til å lage et lite skuespill også. Kaptein Sabeltann så klart! Solveig er helt lik Sunninva, og jeg fyller nok rollen som Tante Bassa helt greit :) Tror jeg har klart å finne en sjørører også, så nå får vi bare se hva vi får tid til å planlegge her!

Jeg får henge i og fikse mens V sover. Vi høres :)

Ingen kommentarer: