Forside

tirsdag 22. juni 2010

Pernille reiser alene

Min lille STORE prinsesse P har dratt til bestemor og bestefar i dag. Sammen med sin kjære venninne tok de bussen. Alene. Jeg var nok minst like spent som dem. Det er ikke alltid like lett å fremstå som den trygge, sikre mammen når det kjæreste en har skal ut å reise alene. Men det gikk kjempe fint og jeg er stolt av henen! Jeg vet mange barn reiser både hit og dit alene, men jeg er litt pyse når det gjelder å slippe P. Hun blir mer og mer voksen for hver uke som går. Det er rart å tenke på at det allerede er 10 år siden hun lå i min mage...


Reiseklare venninner


Henrik var så lei seg da hun dro. Han ville også til bestemor og bestefar. Nå har han bestemt at han skal være der i 10 uker, alene. Den gutten har ikke helt begrep på tid enda;)
Sånn ellers er han fortsatt litt febersyk så det er greit at han holder seg hjemme, og blir frisk til bursdagsfesten!

Vilde er i fin form igjen. PA er nok ganske sliten etter en lang dag med to sjuklinger hjemme. Ikke nok med det "tvang" jeg han til å dra på Ikea i kveld. Vi mangler fortsatt et par skapdører til H sitt garderobeskap. Det må jo være på plass når vi skal ha bursdag her ;)

Og nå er det natta for min del, jeg jobber med å komme meg i seng til klokka 23 nemlig!

3 kommentarer:

Camulen sa...

Håper dere alle holder dere friske nå da! Det er utrolig mange jeg kjenner og vet om som har vært syke med feber i det siste. Det er uansett ikke gøy når barna blir syke. Klem

Anonym sa...

Tøffe Pernille :) Har en her i huset som gjerne vil over til Bergen med fly alene,(for å se NHL hockey på den kjempestore TV'en til onkel) men jeg tipper at han får den store skrekken når vi setter ham fast i setet. Tøff helt til det gjelder han der.

karina sa...

ti uker ja, hihi!
håper pernille får en fin tur! og at det går bra med deg og. ;)