Forside

tirsdag 22. juni 2010

Ikke helt på stell

Ikke alt går som tenkt hos oss akkurat nå. Først var det lørdagen med den store festen som vi måtte avlyse på grunn av været. Så har Vilde blitt syk. Hun ser ut til å være over det verste. I går kom H hjem fra Mor og var ikke helt i form. Begge har blitt fryktelig forkjøla og har litt antydning til mageubeag. Nå har vi ikke Mor er smittet!

Kinoen som jeg hadde gledet meg til ble utsatt/avlyst av mange grunner. Akkurat i går passet det meg greit siden Vilde var syk. Jeg tror nok at jeg får se filmen i morgen, så det er ikke synd på meg. Enda:)

I dag skal PA ha både V og H hjemme. Vi kan ikke ta sjansen på å sende han i barnehagen og kanskje bli verre. Han skal jo feire bursdag på torsdag med venner! :) Det vil vi nødig avlyse!

Håper alt er bra hos dere?

Klem

5 kommentarer:

Anonym sa...

God bedring til alle syke! Det er utrolig kjedelig å være syk når det er sommer og sol...

karina sa...

god bedring!

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

MASSA god bedring!!!! KRAM

Mariann sa...

God bedring til de syke små... usj så uheldig dere har vært da. Heldigvis går det som regel fort over. Har fortsatt to dager til selkapet. Nattaklem fra meg...

Anonym sa...

God bedring !! Vesletassen min er forkjølet for tida. Han hoster så voldsomt at han våkner av det. Det er så leit når barna ikke er i form. Håper på en god natt for små og store :-) Linda