Forside

torsdag 22. juli 2010

Shopping, besøk og bad

Vi kom oss i vei til Sverige og nesten Strømstad i går. Nå viste det seg at ca halve Norge også hadde tenkt seg til Strømstad så det var laaaang kø. Med tre utålmodige barn og tissetrengt mamma i bilen valgte vi å snu og heller ta turen til Norby senteret. Der ble det både lunsj og litt shopping. Vilde var helt gal og nektet å sitte i vognen så det var mest P som fikk shoppet noe til seg selv.

Rett over grensen til Norge svingte vi av til vakre Halden ( jeg er forelsket!) og besøkte søteste Sessan&Co! Henrik kaller Sessans prinsesse for kjæresten sin;) Det var så varmt i Halden at et bad ble nødvendig, ihvertfall for de yngste av oss. Det er ren idyll der Sessan-familien har campingvognen sin, jeg forstår virkelig at de trives der!


Det ble sent før vi var hjemme i går. Tiden går altfor fort i hyggelig selskap! Henrik sovnet i bilen og sov videre da vi kom hjem, mens lillemor våknet og var i full fart her helt frem til midnatt... Vi har heldigvis tatt igjen litt søvn på morningen i dag.

Nå skal jeg ta fatt på denne dagen, vi har tenkt å holde oss hjemme idag. Det er litt som må fikses her hjemme også. Uken er snart over og på mandag er det jobb igjen på meg!

1 kommentar:

SessanOchPrinsessan.Com sa...

Tack för igår söta!!

Har du fått mail mon tro?

Puss