Forside

onsdag 18. august 2010

Bye, bye sykdom

Jeg er sliten etter 4 netter og dager med sykdom i hus. Når man har det hele tiden som vi hadde en lang stund med Henrik tenkte jeg ikke på hvor slitsomt det var for oss. Det var så mange andre tanker som tok fokuset, den evige angsten for hva som ble neste i forhold til sykdommen feks. Nå når man har friske og glade barn til vanlig føles "vanlig" sykdom som et slit altså:) Mine armer er lange fra før av, nå er det strekt med det dobbelte etter all bæring dissse dagene.
MEN i dag har Vilde vært i ganske fin form, og egentlig kjedet seg her hjemme. SÅ i morgen er det barnehage igjen om ikke feberen blusser opp igjen.

Det blir en kort dag for Vilde og Henrik i morgen. Vi skal nemlig til Tjøme på familiesamling for stomiopererte barn. Dette har vi gledet oss til veldig lenge! Jeg er så spent på hvordan H synes det er. Hittil har han faktisk sagt at han ikke vil dra. Jeg tror han blir positivt overrasket og kommer til å få det gøy!

3 kommentarer:

Camulen sa...

Godt å høre at hun er bedre! Skjønner godt at du er sliten. Det er utrolig slitsomt å ha syke barn, og særlig når de er så små at de ikke kan gjøre rede for hvordan de egentlig har det. Håper dere får en god natt!
Klem

Anonym sa...

Håper dere får en spennende tur - Henrik finner sikkert noen å leke med og glemmer at han ikke ville.
Vi fant forresten capsen hans her igår etter helgen :)

karina sa...

kommer dere innom oss da? : )