Forside

onsdag 11. august 2010

Jeg er heldig!

Min kjære, snille mann har kjøpt Nespresso maskin til meg i dag! Nå blir det en glede å stå opp på morgen :) Jeg hadde faktisk ikke forventet noen gave i det hele tatt. Det eneste jeg sa jeg ønsket meg var litt alenetid med han, vi har jo alt vi trenger! Men når jeg først har fått en kaffemaskin må jeg innrømme at jeg er lykkelig over det ;)


Den er allerede tatt i bruk!


Flere fine gaver har jeg fått, jeg er heldig!

Verdens beste "lillesøster" kom på besøk i ettermiddag og holdt oss med selskap. TAKK!

Her er jenta som ikke takker nei til kake ;)

Min kjære niese hadde sendt gave i posten til meg, og attpå til ringte hun å sang bursdagsangen. Jeg gråt, hun er så fin. Jeg fikk et fint lilla skjerf som blir perfekt i høst til alle mine sorte klær.Jeg skulle ønske min kunne stikke innom på dager som dette! Selvom man blir eldre og eldre er det hyggelig å bli gitt oppmerksomhet på bursdagen.

Nå har vi rødvin i glasset og god sjokolade på bordet. PA lager til kveldsmat (kaloribudsjettet mitt sprakk før lunsj i dag!) og nå skal jeg ta et bad med ansiktsmaske.

I morgen er min fridag, vi får både meglerbesøk og kaffebesøk av søte Silje her! Jeg gleder meg. Veldig spent på meglerbesøket da...

Klem på dere!

6 kommentarer:

Grommis sa...

Hipp hurra for deg i dag, Ashi!! :) Høres ut som du har hatt en superfin dag. Også så deilig med kaffemaskin da:)

Spennende med megler, vi hadde megler her sist uke. Vi er også på boligjakt. Hvor vil dere flytte hen? Vi holder oss nok nogenlunde i samme område, tror jeg..

KLEM!

Camilla sa...

Gratulerer så mye med dagen!!:)Fin gave du fikk av mannen:) Jeg har den samme kaffemaskinen, og er så fornøyd med den! Klem

Mariann sa...

Herlig gave... Jeg skjønner ikke hvordan livet var før Nespresson jeg, hehe.. Og meglerbesøk hørtes spennende ut... flytteplaner mon tro?? KLEM

Laila Birgitte sa...

Gratulerer så mye med dagen:) Ser ut som du har hatt en flott dag.Heldig med kaffemaskinen:)

Camulen sa...

Gratulerer litt på etterskudd med dagen! Høres ut som den ble fin! Blir spennende med meglerbesøk. Har dere tenkt å flytte så raskt? Vet dere noe mer om hvor?

karina sa...

så bra du har hatt en fin dag!
fantastisk med kaffemaskin!!