Forside

onsdag 25. august 2010

Sjokolade!

Denne søte esken stod på pulten min da jeg kom på jobb i dag. Fyllt med min favoritt sjokolade! Snille Astrid var avsender, takk:) I dag var jeg oppe halv seks, og presis halv åtte gikk vi inn i bhg. Jeg hadde ikke trodd vi skulle klare å være så effektive i dag. Følte meg som en skikkelig superMOM:) PA pleier å levere, og han har litt mer slingring på tid enn det jeg har i forhold til jobb. Glad onsdag!

3 kommentarer:

Line sa...

Så fin den var :o)

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

SÅ kos med sjokolade om morningen =)

Hihi her står vi opp tidligst 6.30 og er i bhg 7.40, ikke lett alle ganger men det går :) Puss!

Hverdagsliv hos Ellen sa...

Heldige du som får sjokolade på jobb ;-)
Lenge siden jeg har kommentert hos deg, men det er travle dager hos oss også. Det har nemlig kommet et nytt familiemedlem til oss, en liten Håkon. Veldig koselig og deilig med baby i hus, men tiden er liksom ikke den samme som når jeg bare gikk og ventet på at han skulle komme.
Skjønner at dere har mye å henge fingrene i om dagen, håper høsten ikke byr på altfor mye sykdom. Det er slitsomt og jeg forstår godt at du har laange armer om dagen ;)
I dag var vi og leverte en masse sekker til fretex, og da så jeg plutselig et skilt hvor det stod velkommen til skansen, da tenkte jeg at det kanskje var her Ashi bor?? I såfall bor vi ikke så veldig langt unna, nærmere bestemt Høybråten.
Imorgen er det fredag, nyt dagen og god helg!! Klem fra Ellen