Forside

søndag 12. desember 2010

En oppdatering

Ok, her kommer en liten oppdatering. Jeg henger stadig etter. Men dere vil ikke tro hvor kjipe dager vi har hatt...

Mamma og lillesøs kom onsdag kveld, som alltid hadde mamma strikket masse fint til oss!

Dessverre ble mamma dårlig på kvelden og måtte kjøres til lege. Det endte med sykhusinnleggelse og to netter på Aker.
Jeg og Lillesøs gjorde det beste ute av dagene, men med maks minus på søvnkontoen (etter en natt med mamma på legevakta ++) ble det ikke helt som planlagt. En tur på nattåpnet fikk vi til, og julegaver ble handlet.

Min fine, gravide lillesøs. Det er ikke spøk å gå på shopping halve natten når man nærmer seg høygravid tilstand
På vei hjem fra kom sms fra PA med beskjed om at H kastet opp. Nok en natt med lite søvn fulgte, men H kom seg ganske fort. Fredagen gikk med til vask av sengetøy og andre klær...

Lørdag kom min pappa, svoger og niesen min hit for å hente hjem mamma og lillesøs. Det ble et kort besøk, men veldig hyggelig å se dem alle! Vi dro videre på klubbmesterskap i svømming. Vilde var booket inn hos Mor og farfar, mens H fikk bli med. PA måtte bidra i dugnadsgjengen (tidtaker!) og farfar plukket opp H og meg.


Glad-jenta vår svømte og vi var selvfølgelig veldig stolte!
Ikke før hadde vi kommet hjem så ble PA dårlig. Vilde hadde også kastet opp et par ganger i løpet av kvelden/natten, men da jeg hentet henne hjem på formiddagen var hun i fin form.Og så ble P dårlig. Lucia-skuespillet hun hadde hovedrollen i måtte meldes avbud fra i siste liten. Til hennes store fortvilelse. Jeg håper det løste seg likevel.
Da var vi kommet til 4 av 5 omgangsyke. Jeg sitter her og må vel kanskje innrømme at jeg ikke kjenner meg helt i form. Krysser fingrene for at det er sympatisyke....

4 kommentarer:

Camulen sa...

Dette hørtes da kjedelig ut! Dere var jo akkurat syke også! Krysser fingre for at du slipper unna. Klem

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

VÄNNEN! Så trist... HOPPAS du blir frisk! KLEMMER

Mocca sa...

Oioioi, ja da er det ikke synd i oss! Lykke til, god bedring osv! Her begynner Gubben å murre nå, men vi setter alt på sympatisyke vi også!

Ashi sa...

Takk:) Alt går over, og jeg slapp unna spy-syken :) Klem