Forside

fredag 7. januar 2011

Freeeedag

Gosh for en hektisk avslutning på uken. Jeg synes ikke det fungerer best å jobbe 6 timers dager, får ikke gjort så mye som jeg kunne trengt på jobben. Og da blir det stress for å rekke mest mulig den tiden jeg er det. Jeg har ikke en jobb hvor jeg bare sitter på kontor, men er litt ute andre steder også. Det er ikke bare å gå om jeg er på noe i byen. Bilen skal tilbake og jobben må avsluttes. Dager hvor det er stille er blir det selvfølgelig annerledes. Får gi det noen ukers sjans da:)

PA er stadig syk, legen gav han diagnosen influensa. Som resten av Norge har. Det må bli litt enkle løsninger når jeg er "alenemor", som feks pølser og lompe til middag. Men det fungerer, ungene klager ikke :)

Det er på tide å legge to trøtte engler, P er på overnatting hos bestisen. Og jeg skal kose meg med Det store korslaget! Heia Lisa Stokke! ;)


 Min prinsesse elsker vesker.... merkelig
Fredagskos med rød saft på flasken. Det har ingen andre av barna våre fått!

Og mor får et glass rødt i kveld, det fortjener jeg i dag synes jeg...

Nyt fredagskveld og helg!

4 kommentarer:

Grommis sa...

Det er ikke en mulighet å jobbe feks 1 time kortere fire dager og halv dag en dag? feks? Ser at det ikke er noe poeng i å jobbe mindre om det blir mer stress av det...

Du fortjener et glass rødt i kveld! :)

Ha en deilig helg, god bedring til PA, min mann har heldigvis blitt frisk igjen! :)

klem!

Frk Fischer sa...

Ja det er stress noen ganger å strekke til på jobb og hjemme...Da er det jammen godt å ta freddan med et glass rød og senke skuldrene...God helg og god bedring med mannen(ps! har snørrete man ...så skjønner :o)

Ashi sa...

Grommis- Jo det kan være en mulighet. Jeg vurderer også å endre til 90%, det holder om jeg har litt bedre tid på morgen egentlig. Jeg skal snakke litt med sjefene om det:) God helg til deg og dine fine!
FrkFischer- Takk! Håper du også har en fin kveld og at helgen blir bra.

June sa...

Helt enig ang korslaget! Veldig veldig flinke. Gøy fredagsunderholdning!:)

Håper du får en fin lørdag. Her snør det som bare det igjen!

klem June