Forside

onsdag 30. mars 2011

I kveld

Jeg snek meg til en liten shoppingtur i kveld. Det er ikke festlig å være siste kunde i butikken synes jeg, føler meg veldig til bry. Jeg skjønner jo at de ansatte gjerne vil stenge og gå hjem. En gang i tiden jobbet jeg på Ikea og en av mine arbeidsoppgaver som kundejour var å jage kundene ut ved stenging. Ingen festlig jobb akkurat :)

I dag har jeg både fått spørsmål om jeg har allergi og blitt kalt inn på kontoret til sjefen. Jeg så ikke akkurat fresh ut skjønner jeg ;) Det ble mange tårer i går, og litt lite søvn i natt. En god kollega sa til meg i dag at jeg må huske på at Henrik alltid har vært syk, han vet ikke om noe annet liv. Vi må gjøre det beste ut av livet for han, sorgen er min og den deler jeg ikke med han. Henrik er jo virkelig en lykkelig liten gutt som gleder seg over livet. Som mange av dere med crohn skriver så har dere funnet medisiner som fungerer godt og dere har det bra. Ingen ting gleder meg mer å lese! Det er så verdifullt for meg å høre deres erfaringer.

Nå skal jeg tusle inn i sengen og sove, hud, øyne og sinn trenger det ser dere :) I morgen venter campangnekurs. Gleder meg veldig til det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Fine mamma!
Ville bare si til deg det som du selv sa,sorgen er din! Jeg forsår det må være tøft og ingenting kan slå morskjærlighet når barna ikke har det bra! Men Henrik har jo sin virkelighet og har ikke opplevd annet!Ikke lett å si noe som trøster,annet enn at man får være takknemlig for at man har hverandre og kan holde rundt og klemme og kose på barna! Ikke alle kan det!
Syns du virker ekstremt god med barna dine!

Heia Ashi!!

Hege

Anonym sa...

....også må jeg jo si at jeg ønsker at Henrik blir bedre og ikke plages så mye med dette!

Ønsker han alt godt!

Hege