Forside

onsdag 30. mars 2011

Onsdag

Tusen, tusen takk for alle kommentarer- om jeg ikke gråt fra før gråter jeg ihvertfall når jeg ser og føler deres omtanke...

I dag våknet Henrik pigg og rask så han skal få en dag i barnehagen med vennene sine. Han har vært hjemme to dager med feber og litt ustabil mage. Nå som vi vet diagnosen med sikkerthet forklarer jo det alt dette med sånne pjuske-syk dager.

For han og oss å få denne diagnosen blir det litt som å starte på nytt, tiden spoles tilbake til mai 2007 hvor han fikk konstanteret Ulcerøs colitt. Forskjellen er at nå vet vi så mye mer hva dette betyr og innebærer. Og vi har masse erfaring med de forskjellige medisiene. Håpet er at han skal slippe mist mulig medisiner og at det nå virker bedre enn de gjorde sist. Vi må bare tro at de vil gjøre det!

På tide å starte dagen, jeg ønsker dere en fin onsdag!5 kommentarer:

Camulen sa...

Kjære deg!
Jeg leste om diagnosen til Henrik først nå. Skjønner at dette var en tung beskjed å få. Det gode, som du også sier, er at nå vet dere likevel så mye mer enn dere gjorde den gang. Jeg håper Henrik får medisiner som hjelper slik at han slipper så mange tilbakefall. Det er forferdelig tungt når ens barn er syke, og enda tyngre blir det når en vet at diagnosen alltid vil være der.

Alle gode tanker til dere og gogutten, Henrik!

Fru Fjeldhammer sa...

Ha en fin dag søte deg!
klem

Anonym sa...

Hej.
Brukar läsa "Prinsessans Dagbok" och såg Josefines kommentar om din sons tarmsjukdom. Vad tråkigt att läsa att han har problem med magen:o( Jag har själv Ulcerös Colit och vet vad detta innebär... Om ni är intresserade av alternativ till läkemedel så kan jag varmt rekommendera du googlar på Annika Lagerhorn, så får ni fram en bok som hon skrivit och hennes teorier om vad sådana tarmsjukdomar orsakas av och hur man kan bli frisk/bättre av att ändra sin kost. Har själv prövat och har aldrig varit så bra i magen som nu:o) Är helt klart värd att läsa så får ni se om ni vill testa. Kram

Ashi sa...

Tusen takk for boktips! Vi må helt klart begynne med kostholdet. Jeg har tro på at det har mye å si for magen/tamene hans.
klem

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Hjärtat, Ser du farmen?
Ena jenta tror jag har samma sjukdom seóm Henrik gutten. Hun hade vist haft det sedan 2 års alder & varit igenom en rekke store operationer.

helt of topic, men jag hade aldrig tänkt over henne så om jag inte vetat om din lille skatt.

Pussar & Kramar från oss alla till er alla <3