Forside

mandag 4. april 2011

Mandag

Vi startet uken med en lang, god natt søvn! Selv Vildisen vår bestemte seg for å sove godt i natt! Henrik sine vannkopper er tørre og han han er i barnehagen. Jeg har pådratt med en urinveisinfeksjon kan det kjennes som, men ser an litt før jeg går til legen. Føles ikke så verst i dag, kanskje det går over av seg selv.

Ønsker dere en fin våruke- må solen titte frem og gi oss alle påfyll av energi! 

3 kommentarer:

Mia Merethe sa...

Fint å høre at uken startet med en lang god natts søvn... det er jo det en trenger :o)

Ta tranbær, enten i tabletter eller i drikke, for den ny-startet urinveisinfeksjonen din... da forsvinner den fort, siden den ikke er helt satt enda :o) Funket iallefall for meg :o)

Ha en fin mandag videre
Klem fra Merethe

Julie sa...

Huffda, angående UVI så anbefaler jeg deg å ta med en urinprøve til legen i morgen, hvis det ikke er borte til da. Jeg gikk med det for lenge sist, med håp om at det skulle gå over av seg selv. Ble bare verre og verre, og jeg hadde heller født et barn til enn og fått en ny UVI av den typen :p Ellers vet du sikkert de kjente og kjære triksene som masse vann, gjerne med sitron i, generelt sure ting (men ikke juice med masse sukker i, da sukkeret gjør det verre). Tranbær er også bra :) God bedring, håper det ikke utarter seg! Dere har hatt nok på en stund nå synes jeg.

Ashi sa...

Tusen takk for råd:) Jeg hadde omtrent kronisk uvi da jeg gikk gravid med Vilde, men da hadde jeg ikke vondt alltid. Merkelig! Jeg skal sjekke det hos legen om det ikke er bra i morgen tidlig. Klem