Forside

tirsdag 5. juli 2011

Ferie

I år er våre 3 ferieuker helt uten fast bestemte planer. Det føles så godt:) Vi har mange ting vi har lyst til, men tar det etter vær, form og lyst. To av våre barn har tilogmed bursdag i løpet av ferien så litt fest for dem skal vi også få til. Vi har jo vår lille koselige villavogn som vi skal bo det meste av ferien i selvfølgelig. Det gleder vi oss veldig til!

Jeg synes ferie kan føles litt stressende om man har mange planer, og et tidsskjema man skal rekke over. Med 3 barn, og en kronisk syk passer ikke det så godt for oss heller. Ferie trenger ikke være så mye mer enn å ha tid til å spise frokost sammen, gå turer, bade og leke uke. Tid til å prate og legge seg litt senere enn vanlig. Hele sommeren kjennes nesten som en lang ferie synes jeg. Folk er gladere og har bedre tid enn ellers. På jobben går også ting i et roligere tempo. Vi må jo bare nyte disse korte månedene med lys og varme fra tidlig til sent! Hvor enn man er.

Ettermiddagen i dag tilbrakte vi på IKEA. Jeg kommer stadig på ting vi trenger til hus og "hytte", og noen ganger klarer jeg lure med meg familien på shopping. Tror dere PA synes det er ferie eller? :)) Nei, ikke like mye som jeg synes det er :)) Alle fikk IS etter endt handlerunde da, det er jo litt ferie over det ;) 

3 kommentarer:

Frk Fischer sa...

Det er det som er ferie synes jeg...ta det litt på sparket..!! Å med ro, slippe matpakker, sove lenge spise frokostbrunsj...
Bare være vi... Kos deg masse i feien med den fine familien din!! Sommer klem fra fast leser!!

Ashi sa...

Takk fineste- God sommer til deg også :)

Anonym sa...

Helt enig med resonnementet hva ferie er angår, vi kjører samme opplegget her:)

Ha en deilig sommer:)