Forside

søndag 27. juni 2010

På sykehuset

En lite hei fra oss. Vilde var så pass dårlig på lørdag at vi valgte å dra på legevakta. Hun hadde høy crp og fikk antibiotika. Utover dagen synes jeg hun ble dårligere og da jeg målte 40,4 i temp ringte jeg legevakten igjen. De ba oss komme. Og da var veien til Ullevål ganske kort. De mente legen som hadde gitt oss antibiotika uten å ha en sikker diagnose hadde gjort en feil og sa vi ikke fikk dra hjem før vi visste hva som feilte henne.

På sykehuset ble det kateter for urinprøve og masse blodprøver. Crp var på 146 og det var utslag på urinprøven som nyrebekkenbetennelse. Så da var det på med veneflon og inn med antibiotika.

Akkurat nå har vi fått være hjemme noen timer, vi vet ikke hvor lenge vi må bli på sykehuset. Urinprøven dyrkes for å finne hvilken bakterie hun er syk av. Når vi har svaret kan vi dra hjem og gi henne medisin på vanlig måte. Jeg HÅPER det blir i morgen! Savner H, P og PA så det gjør vondt!

Vilde er mye bedre så medisinen hjelper ihvertfall!

Til de som har mitt telefon nr: jeg har som dere vet ødelagt min mobil, ny mobil er innkjøpt men de fleste telefonnummer er borte. SÅ om dere kan være snille å sende meg en sms med nr deres sånn at jeg kan oppdatere samlingen min igjen blir jeg kjempe glad :)

1 kommentar:

Mariann sa...

Uff huff, så kjedelige nyheter Ashi... Håper virkelig Vilde kommer seg raskt og at de finner ut av hva det er... jeg har jo selv hatt 5 infekjoner det siste året uten at de finner ut av hva det kommer av, og det er absolutt ikke moro, og kan bare forestille meg hvordan det er når det gjelder det kjæreste vi har. Mange klemmer sendes dere.